Köszöntünk az idén 20 éves Monok Kosársuli honlapján!

 

Monok Tibor vagyok, a Kosársuli ötletadója. A Tanodát 1999-ben alapítottuk, az ország egyik első magán kosársulija volt. Egy vegyes előkészítő csoporttal indultunk a Zrínyi Általános Iskolában. Majd volt olyan évünk, amikor 6 csoportban több mint 100 gyerek kosárlabdázott nálunk. Így az évek során sok 100 gyerekkel szerettettük meg a sportágat, és jelenleg is a fiú kosárlabdázásnak egyik bölcsője vagyunk Kaposváron. A Kaposvári Kosárlabda Klub mai junior csapatának (akik között több korosztályos válogatott is szerepel) 90%-a nálunk kezdett kosárlabdázni. De nem csak ez a cél. Akik nem jutottak el a versenysportig, azoknak is megnyitottuk érdeklődését a kosárlabda sportág iránt, ami életük egy fontos része, értéke marad. Napjainkban 3 csoportunk működik, ahova várunk 6 éves kortól fiúkat-lányokat egyaránt, ha a kosárlabdát választják sportként.

Monok Tibor vagyok, a Kosársuli ötletadója.

 

A 2018-19-es szezonban 6 korosztályban versenyeztetjük gyermekeinket - palánta, kenguru, gyermek, kadett, junior és ifjúsági csoportokban. A közeljövőben szeretnénk egy serdülő csoportot is indítani, illetve újra szeretnénk egy második csapatot is indítani a megyebajnokságban. Jelenleg megyei csapatunk vezeti a tabellát, nem kizárt, hogy ez a csapat megérik az NBII-es bajnokságra. Ez lenne a Monok Kosársuli maximális célja, ezért dolgozunk.

 

Továbbra is várunk mindenkit sok szeretettel, ha szeretne csatlakozni ehhez a remek lehetőséghez, amit a kosárlabda szerelmeseinek kínálunk.

 

Hajrá MSE!