Hírek
Kezdőoldal » Hírek » Palántáink is elindultak

Palántáink is elindultak

2017.11.25.

Kiválóan mutatkozott be a Palánta program Kaposváron

Palántáink is elindultak

 

Kiválóan mutatkozott be a Palánta program Kaposváron
Közel 100 kisgyerek vett részt a november 25-én a Gyakorlóban rendezett programon. Jó volt látni, hogy azokat a játékelemeket gyakorolták versenyhelyzetben a gyerekek, amelyekre majd nagy szükségük lesz magasabb korosztályokban.
A sorversenyek során szlalomoztak, ugrottak, kosárra dobtak, futottak a gyerekek, jobb-bal kezes feladatok, indiánszögdelés stb., amelyek ebben a korban nagyon fontos alapokat nyújtanak a későbbi kosárlabda oktatáshoz. Ezeket a játékelemeket később már nem gyakorolják a gyerekek, így nagy hasznát látom a Palánta-programnak

 

Közel 100 kisgyerek vett részt a november 25-én a Gyakorlóban rendezett programon. Marcali, Balatonvilágos, Nagykanizsa, a KASI és a Monok SE csapatai indultak az új kezdeményezésen. Így mostmár 6 korosztályban szerepel a Monok SE.

 

Jó volt látni, hogy azokat a játékelemeket gyakorolták versenyhelyzetben a gyerekek, amelyekre majd nagy szükségük lesz magasabb korosztályokban. A sorversenyek során szlalomoztak, ugrottak, kosárra dobtak, jobb-bal kezes feladatokat, indiánszögdelés stb. végeztek, amelyek ebben a korban nagyon fontos alapokat nyújtanak a későbbi kosárlabda oktatáshoz. Ezeket a játékelemeket később már nem gyakorolják a gyerekek, így nagy hasznát látom a Palánta-programnak.