Hírek
Kezdőoldal » Hírek » Magára talált a csapat

Magára talált a csapat

2018.10.13.

Az U18 csütörtökön játszott a Gyakorlóban

Monok Se- DUE-DSE Villámok
2018.10.11
72-47 ( 22-6, 12-8, 16-20, 22-13)
A csapat végre azt az arcát mutatta, amit elvárok tőlük. A mérkőzés kezdetén uraltuk a pályát, mind védekezésben, mind támadásban. A kellő agresszivitás meghozta a könnyű kosarak lehetőségét. A félidőben picit elhittük, hogy ilyen könnyen végig megy a mérkőzés, de az ellenfelünk egy nagy rohanást követően már 9 pontig is feljött a nyakunkra. Ekkor egy időkérés és kicsi Obradovic hangvétel után újra magunkra találtunk és győzni tudtunk. Külön öröm, hogy minden poszton hasonló minőségű csere ül a padon, mint aki éppen a pályán van. Szerencsére sikerült úgy rotálnom a csapatot, hogy senkiben nincs hiányérzet. Aki pályára lépett, mindenki kosarat szerzett, ez lenne a cél, hogy a pontok egységesen legyenek elosztva így képesek vagyunk mérkőzéseket nyerni.
Dobók: Visontai: 8, Vizgázló: 4, Farkas: 6, Bódis: 3, Salamon: 8, Bán: 8, Muzsi: 4, Magyar: 8, Csima: 2, Sótonyi: 8, Dömötörfi: 11, Hunyadi: 2

Monok Se- DUE-DSE Villámok 72-47 ( 22-6, 12-8, 16-20, 22-13)

A csapat végre azt az arcát mutatta, amit elvárok tőlük. A mérkőzés kezdetén uraltuk a pályát, mind védekezésben, mind támadásban. A kellő agresszivitás meghozta a könnyű kosarak lehetőségét. A félidőben picit elhittük, hogy ilyen könnyen végigmegy a mérkőzés, de az ellenfelünk egy nagy rohanást követően már 9 pontig is feljött a nyakunkra. Ekkor egy időkérés és kicsi Obradovic hangvétel után újra magunkra találtunk és győzni tudtunk.

Külön öröm, hogy minden poszton hasonló minőségű csere ül a padon, mint aki éppen a pályán van. Szerencsére sikerült úgy rotálnom a csapatot, hogy senkiben nincs hiányérzet. Aki pályára lépett, mindenki kosarat szerzett, ez lenne a cél, hogy a pontok egységesen legyenek elosztva, így lehet mérkőzéseket nyerni.

Dobók: Visontai: 8, Vizgázló: 4, Farkas: 6, Bódis: 3, Salamon: 8, Bán: 8, Muzsi: 4, Magyar: 8, Csima: 2, Sótonyi: 8, Dömötörfi: 11, Hunyadi: 2