Hírek
Kezdőoldal » Hírek » Sok tapasztalattal tértünk haza Klagenfurtból

Sok tapasztalattal tértünk haza Klagenfurtból

2019.06.24.

Június 20-23. között idén is a Wörthi-tónál jártunk

Sok tapasztalattal tértünk haza Klagenfurtból

 

Második alkalommal vettünk részt Klagenfurtban a United World Games nevű világjátékokon, ahol idén 51 ország képviselte magát. Magyarország Ausztria és Németország után a harmadik legtöbb sportolót szerepelteti a tornán. Idén is több mint ezren érkeztek hazánkból, 15 sportágban mérték össze tudásukat. Mi az U16-os csapatunkkal neveztünk. Amerikai, klagenfurti, német csapatok mellé sorsoltak minket az első körben. A srácoknak furcsa volt a védekezés intenzitása. Az elején nehezen kerültünk helyzetbe, azt is elizgultuk, így TV 1877 Lauf német csapattól 34-20-as vereséget szenvedtünk.
A következő meccsen a végül a 2. helyet megszerző amerikai Stuttgart Eagles csapat átgázolt rajtunk. Harmadikként a helyi csapattal játszottunk egy jó meccset 17-46-os eredménnyel. Itt már lehetett látni a csapaton, ahogy alkalmazkodott a helyzethez, fejlődtek, a kemény védekezéssel szemben is tudtak agresszíven játszani. A Klagenfurt végül 3. helyen zárta a tornát. Elmondhatjuk, hogy nehéz csoportba kerültünk. A helyosztón már magabiztosan vertük német ellenfelünket 32-19 arányban. Végül a Soproni Tigrisek ellen zártuk a tornát.
A srácok a 4 nap alatt jól érezték magukat, ismerkedtek más országbeliekkel. A programba belefért egy kis városnézés, fürdés a helyi tóban, csónakázás a wörthi tavon.
GALÉRIA

 

Második alkalommal vettünk részt Klagenfurtban a United World Games nevű világjátékokon, ahol idén 51 ország képviselte magát. Magyarország Ausztria és Németország után a harmadik legtöbb sportolót szerepelteti a tornán. Idén is több mint ezren érkeztek hazánkból, 15 sportágban mérték össze tudásukat.

 

Mi az U16-os csapatunkkal neveztünk. Amerikai, klagenfurti, német csapatok mellé sorsoltak minket az első körben. A srácoknak furcsa volt a védekezés intenzitása. Az elején nehezen kerültünk helyzetbe, azt is elizgultuk, így TV 1877 Lauf német csapattól 34-20-as vereséget szenvedtünk. A következő meccsen a végül a 2. helyet megszerző amerikai Stuttgart Eagles csapat átgázolt rajtunk. Harmadikként a helyi csapattal játszottunk egy jó meccset 17-46-os eredménnyel. Itt már lehetett látni a csapaton, ahogy alkalmazkodott a helyzethez, fejlődtek, a kemény védekezéssel szemben is tudtak agresszíven játszani. A Klagenfurt végül 3. helyen zárta a tornát. Elmondhatjuk, hogy nehéz csoportba kerültünk.

 

A helyosztón már magabiztosan vertük német ellenfelünket 32-19 arányban. Végül a Soproni Tigrisek ellen zártuk a tornát a 18. helyen.

 

A srácok a 4 nap alatt jól érezték magukat, ismerkedtek más országbeliekkel. A programba belefért egy kis városnézés, fürdés a helyi tóban, csónakázás a wörthi tavon.


GALÉRIA