Hírek
Kezdőoldal » Hírek » 1 ponttal győztünk Bonyhádon

1 ponttal győztünk Bonyhádon

2019.11.13.

Ilia Attila beszámolója

1 ponttal győztünk Bonyhádon

Bonyhád KSE – Monok SE 53-54 (6-19, 19-14, 19-9, 9-12)


Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, sok labdát szereztünk, megvoltak a védőlepattanók és szépen végigvittük a gyorsindításainkat. Sajnos Kistankó Dominik bokája megsérült az első negyed vége felé, a második negyed végéig nem is tudott visszatérni és a mérkőzés további részében sem volt 100%-os állapotban. Ezt megérezte a tervezett gyors játékunk, a mérkőzés további részében már csak néhány alkalommal tudtunk átfutni az ellenfelünkön, ezért sokszor felállt védelem elleni játékra voltunk kényszerülve. Megakadtunk támadásban, csak nagyon ritkán sikerült rendezett védelem ellen a megbeszélt játékokat csinálnunk.


Az utolsó negyedben váltottunk védekezésben, aminek köszönhetően ellenfelünknek is újra meggyűlt a baja a pontszerzéssel, így sikerült 6 pontos előnyt kiépítenünk a végjátékra. Innen még visszajött a hazai csapat, sőt a vezetést is átvette, ekkor sikerült egy jó dobóhelyzetet kialakítanunk Láris Mártonnak, aki nem remegett meg és ezáltal újra nálunk volt az egy pontos előny. Az utolsó 10 másodpercben saját dolgunkat is megnehezítettük egy eladott labdával, így kétszer is támadhatott az ellenfelünk, de mindkét alkalommal agresszív védekezésünknek köszönhetően kimaradtak a bonyhádi dobások.


Nagyon nehéz meccset nyertünk meg idegenben, volt tartása a csapatnak ahhoz, hogy a leadott előny után, az utolsó percet hátrányból kezdve újra átvegye a vezetést és kiharcolja a győzelmet. Gratulálok, fiúk!


Dobók: Tóth Levente 23, Kistankó Dominik 10, Szekeres Áron 8, Bátorfi Roland 7, Láris Márton 3, Balogh Bence 3.

 

GALÉRIA