Hírek
Kezdőoldal » Hírek » Első meccsüket játszották kenguruink

Első meccsüket játszották kenguruink

2019.11.17.

És megnyerték!

Első meccsüket játszották kenguruink

A Gyakorló Iskolában játszottuk az első mérkőzésünket idén a kenguru csapattal.

Első ellenfelünk Bonyhádról érkezett

Bonyhádi KSE - Monok SE 27-48 (8-10,0-16,17-7,2-15)


Vártuk már a mérkőzéseket. Az első mérkőzésen harcosan és bátran kezdtünk, szép kosarakat dobtunk. Az első félidő mindkét negyedében azonos szinten tudtunk teljesíteni, és mindenki pályára is lépett. A 3. negyedben visszaestünk egy kicsit, mert átformáltuk a csapatokat, de így is tartottuk az előnyünket. Az utolsó negyedben pedig formás támadásokkal szórakoztattuk a szülőket.


KASI/C - Monok SE 84-43 (22-2,21-13,30-18,11-10)A KASI ellen már kiütközött a kor- és tudásbeli különbség. De a mérkőzés arra jó volt, hogy keményebb védelem mellett is próbáltuk játszani a begyakorolt dolgainkat, amit persze sokkal nehezebben tudtunk végrehajtani. Külön öröm, hogy így is tudtunk szerezni 43 pontot. Ehhez természetesen hozzájárult az ellenfél edzőjének korrekt mérkőzésvezetése is.

 

így a tornát a 2. helyen zártuk, 3. lett a Bonyhád, 4. a PVSK B csapata.

Monok Tibor, edző: - Nagyon ügyesen kezdtünk. Nagyon sok mindent fogunk még tanulni, már alig várom a következő edzéseket. Nagy boldogság volt számomra is, hogy győzelemmel kezdtük a szezonunkat. Külön öröm, hogy a szülők nagyon jól reagáltak a mérkőzésekre, és óriási hangulatot teremtettek.

 

GALÉRIA