Hírek
Kezdőoldal » Hírek » U16-os csapatunk is megkezdte a tavaszi fordulót

U16-os csapatunk is megkezdte a tavaszi fordulót

2020.03.12.

Bonyhád ellen és Kozármisleny ellen játszottunk felemás eredménnyel

U16-os csapatunk is megkezdte a tavaszi fordulót

Bonyhádi KSE – Monok SE 49-56 (14-16,12-5,12-18,11-17)


Nagyon nyerni akartunk Bonyhádon, hiszen korábban már találkoztunk velük és először idegenben sikert értünk el, hazai pályán viszont nem jött össze a győzelem.
Itt sikerült koncentrált, jó játékot játszanunk az egész mérkőzésen, fegyelmezetten végrehajtottuk a már jól ismert ellenfél ellen eltervezett és begyakorolt taktikát és védekezésben nagyon harapósak voltunk. A végjátékra 3 pontos hátrányba kerültünk 49-46-nál, de ezután már nem engedtünk több pontot az ellenfélnek, támadásban pedig sikerült jó döntéseket hoznunk és azokat pontokra váltani.
Dobók: Tóth Levente: 37, Ilia Gergő: 10, Kistankó Dominik: 7, Szekeres Áron: 2.Kozármisleny SE – Monok SE 94-79 (16-32, 32-9, 13-21, 33-17)


Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, rengeteg hibára kényszerítettük ellenfelünket és ezekből könnyű pontokat szereztünk, illetve a mérkőzés elején még sikerült a felállt védelem ellen tervezetteket is megcsinálnunk. Sajnos a második negyedtől meggyűlt a bajunk az ellenfelünk letámadása ellen, ez sok energiát is kivett a fiúkból, így (főleg fejben) elfáradtunk és az első negyeddel ellentétben semmi sem akart sikerülni. A második félidő egészen a negyedik negyed utolsó 5 percéig szoros volt, jó színvonalú volt az egész mérkőzés mindkét csapat részéről, kár, hogy a játékvezetőkkel meggyűlt a bajunk.
Összességében nem játszottunk rossz meccset egy jó csapat ellen, látjuk a hibákat és dolgozunk a kijavításukon.
Dobók: Tóth Levente: 42, Szekeres Áron: 19, Kistankó Dominik: 10, Pacskó Dávid: 6, Sovány Kristóf: 2.


Tóth Levente