Hírek

Maradtunk a B csoportban

2021.01.30.

Nagyon fontos 2 mérkőzést játszottunk ma Kenguru csoportunkkal

Maradtunk a B csoportban

Monok SE - PVSK A 56-47 (14-8,18-17,14-8,10-14)
Legjobb dobók Radák Zsombor 12, Marcsingó Barni 11.


A B csoportban az első meccsünk volt, a pécsiek ellen volt reális esélyünk a győzelemre. Küzdelmes mérkőzésen sikerült is kiharcolnunk a győzelmet. Nagyon jól védekeztünk, volt néhány szép és formás támadásunk is a gyorsindításokból, amit most kezdtünk el gyakorolni. Példamutató hozzáállást tanúsítottak a fiúk, de ez az energiánk nagy részét sajnos felemésztette. Ezzel a győzelemmel biztosítottuk a helyünket a B csoportban a következő fordulóra is. Ez volt az alapcélkitűzésünk.KASI A - Monok SE 88 - 56 (26-10,23-25,13-17,26-4)
Legjobb dobók Molnár Zsolt 13, Radák Zsombor és Wéber Ádám 11.


A pécsi győzelem után egyből következett a KASI elleni mérkőzés, ahol az ellenfél kihasználhatta fáradtságunkat, de ennek ellenére nagyon jól játszottunk, 2 negyedben is meg tudtuk verni a kiváló ellenfelünket. Sajnos azokban a negyedekben nincs esélyünk, ahol a nagyon erős, magas felépítésű centerük játszik, így el is dőlt a mérkőzés.


Monok Tibor:- Elégedett vagyok a srácokkal. Tanulságos mérkőzés volt, ha itt a B csoportban megerősödünk, talán közelebb tudunk kerülni az A csoportos csapatokhoz.

 

GALÉRIAHolnap pedig legkisebb kenguruink, a Pokemonok is pályára lépnek Pécsen.