Hírek

Két korosztállyal is játszottunk ma az Arénában

2021.04.18.

U12-es csapatunk 7. fordulóját játszotta, serdülő csapatunk pedig az év utolsó mérkőzéseit

Két korosztállyal is játszottunk ma az Arénában

U12-es csapatunk Monok Tiborral a Gyakorlós Mágusokkal játszott és nyert. Így mivel a PVSK NKA Leány B csapatot a csoportból már korábban megvertük 49 - 34-re, vissza tudtunk lépni egy felsőbb csoportba.Monok SE - Gyakorlós Mágusok 54-51 (16-14,12-12,17-14,9-11)


GALÉRIAMonok Tibor:- Régen játszottunk, sok hibás passzunk volt, a dobások is nehezen mentek be, de a fiúk nagyot küzdöttek egy szoros meccsen. Ég bennünk a tűz továbbra is!Serdülő csapatunk 2 mérkőzést játszott. Sajnos irányítónkat és a többieket is nagyon hiányoltuk, 9-en tudtunk csak kiállni, így végül mindkét meccsünket elvesztettük. Sajnos idén már nem játszunk több mérkőzést.

 

GALÉRIA

 

Monok SE - KASI/C 60-80 (12-26,23-11,17-23,8-20)
Legjobb dobó Babócsai Bertold 21/3. Az ellenfélnél Dross Máté 24/3

Siófoki Kosársuli - Monok Kosársuli 49-37 (10-11,9-13,22-8,8-5)

Kovács Bence nyilatkozata:

A mai napon több hetes kihagyások utáan, újra mérkőzéseket tudtunk játszani. Sajnos a csapat létszáma még nem érte el a régi magasságokat, viszont kilencen voltunk és meglepően jól birta mindenki az iramot. Az első mérkőzésen a KASI C csapata ellen játszottunk, akik nagyon gyorsan és rendezetten játszottak. Próbáltuk kihasználni a fizikai fölényeinket, de a kiváló pick and roll játékukkal szemben alulmaradtunk. Ezután pihentünk egy mérkőzést és a Siófok csapata következett, akik ellen már korábban sikerült nyernünk es hasonlóan jól kezdtük a meccset, mint akkor. A korai vezetésünket követően látszódott az ellenfélen, hogy nagyon szeretnének bizonyitani és nyerni, mi pedig teljesen bealudtunk a pályán. Külön kiemelném Hernesz Ákost ezen a meccsen es az ő győztes mentalitását, ami jó példa mindenkinek, aki szeret sportolni. Örülök ennek a fordulónak, mert egy hónap után nem csak kint az esőben, hidegben tudtunk kosarazni együtt, hanem teremben, ráadásul ez a terem a Kaposvári Aréna volt.