Hírek

Az év utolsó gyermek meccseit játszottuk ma

2021.04.25.

Ma rendezték Pécsen a Rátgéber Akadémián a Gyermek korosztály 8. fordulóját.

Az év utolsó gyermek meccseit játszottuk ma

Kettős győzelemmel zártuk az évet. Sajnos csak 8-an tudtunk kiállni betegség és a vírus miatt, így hivatalosan mindkét mérkőzést elveszítettük. Külön dícséret illeti a srácokat azért, hogy 2 mérkőzést egymás után 8-an végigjátszottak úgy, hogy március 3-a óta nem tudtunk 1 edzést sem tartani, mivel nincs terem Kaposváron a vírushelyzet miatt, és olyan csapatok ellen tudtunk nyerni, akik folyamatosan edzettek.

Bonyhádi KSE - Monok SE 41-49 (2-18,8-10,9-13,10-4,10-2)
Legjobb dobók Wéber Ádám 15, Dóczi Levente 12.

Monok SE - NKA Pécs Lány B 48-46 (14-10,9-2,9-16,7-10,7-8)
Legjobb dobók Hernádi Benedek 14, Wéber Ádám 12.

Monok Tibor: - Ez az év kísérleti év volt ebben a korosztályban, mert 80%-ban kenguru korosztályú játékosokkal vettünk rész a sorozatban. Többletterhet jelentett a szülőknek és a klubnak is, de megérte, mert a srácok felvették a korosztály ritmusát. Nagy önbizalommal, hősiesen játszották a meccseket, nem féltek, ami nagy értéket jelent a továbbiakhoz.


Jövőre csak ebben a korosztályban fogunk szerepelni, nem kell kétfelé koncentrálnunk. Szenzációsnak tartom a srácokban azt is, hogy jól le tudták reagálni, hogy 2 hétig kis gyűrűre edzettünk, 2 hétig nagyra. Mások a szabályok, más a stílus a két korosztály között, és ehhez is tudtak alkalmazkodni hétről hétre. A kosárlabdában nagy erény, ha egy játékos gyorsan tud alkalmazkodni a különböző helyzetekhez. Mindenképpen profitáltunk ebből az évből ebben is.


Köszönöm szépen a GYERMEK CSAPATNAK az idei munkát!