Hírek

Indul az E-szakosztály!

2021.01.27.

Játssz velünk League of Legends játékot!

Indul az E-szakosztály!

League of Legends játékhoz keresünk résztvevőket, szeretnénk az e-sportot, a világon dinamikusan fejlődő és nagyon népszerű sportot is képviselni egyesületünkben.


A játék maga segíti a csapatszellem kialakítását, a csapatban való együttműködés képességét, a koncentrációs képesség idejének kitolását, a gyorsasági reflexek javítását, valamint lehetőséget teremt arra, hogy egy világszinten óriási sikereket elérő e-sport részese lehess.


Keressük azokat a JÁTÉKOSOKAT az e-sport szakosztályunkba, akiknek már van tapasztalata a League of Legends (LOL) játékban, de fejlődni szeretnének és jó csapatban szeretnének játszani.
Heti 1-1,5 órás edzéseket tartanánk, tapasztalt edzőkkel. 5 fós csapatokat keresünk, ahova egyénileg, vagy akár csapatban is lehet jelentkezni, hívhatod a barátod is, és a játékosok szintje szerint raknánk össze a csapatokat. A csapatokkal különböző online tornákon vennénk részt.

Jelentkezni az egyesület bármely elérhetőségén lehet, a játékban lévő felhasználónév megadásával.

Tel: 30-294-4959, kosarklub@gmail.com, facebook messenger.

Edzőink:
Monok Mihály, aki több mint 8 éves tapasztalattal rendelkezik a LOL játékban, a kelet-európai szerveren minden évben a legjobb 10-15 %-ban végez. Évek óta követi az európai és amerikai profi ligát, ismeri a profi játékstratégiákat. Otthon van a csapatsportokban, jelenleg végzi a sportedzői tanulmányait.
A gyerekeknek egyéni képzést és a megfelelő csapatjáték elsajátítását szeretné átadni. Az órák során a legújabb stratégiai trendeket tanítja meg a játékosoknak.

Kovács Bence: - Edzőként alap mechanikákat, mikro- és makro játékot tanítanék a gyerekeknek, valamint hogy mire kell figyelni egyes matchupoknál (felső ösvény/középső ösvény). Az online oktatási órak első felében elméleti síkon beszélnénk át a dolgokat, majd taktikákat és trükköket nézünk át a gyakorlatban, ezután pedig egymás elleni játék, ahol a játékosok alkalmazhatják a tanultakat.


Nekem az tetszett meg a játékban, hogy olyan emberekkel kommunikálok, akikkel életemben nem találkozom, de mégis nagyon jó hangulat és együttműködés alakul ki egy-egy meccs során. Nincs ugyanolyan meccs, mindegyik más, változatos, és sokat kell gondolkodni mit, hogyan csináljon az ember. Összefoglalva ki kell alakítani a megfelelő stratégiát. Jelenleg EUNE szerveren játszom, de többnyire Flex meccseket az ismerőseimmel. Két évvel ezelőtt elkezdtem Egyéni Ranked Game-eket játszani, akkor Platina 2-ig jutottam 70%-os nyerési aránnyal. Folyamatosan követem a League of Legends világát, megnézem a profi meccseket és a világbajnokságot is figyelemmel kísérem.