Hírek

Jól indult e-sport szakosztályunk

2021.03.20.

3 csapatunkban folyik már a képzés a LOL játékban

Jól indult e-sport szakosztályunk

Kosárcsapatunkból 1 kezdő csoporttal indultunk, majd összeállt egy Gold/silver csapat és egy Diamond szintű csapat, a zászlóshajó, akik magasabb szintű tornákon is képviselhetnek minket hamarosan.
A kezdő és a Gold csapat edzői Monok Mihály és Kovács Bence, a Diamond csapatot Szabó-Varga Dániel edzi.

Kezdő csapatunk tagjai: Berend Barna, Kápolnás Botond, Bogár Máté, Babócsai Bertold és Wágner Zalán.

 

A kicsik edzéséről Kovács Bence beszél:

- Nagyon jól telnek az edzések, látványos a fejlődés mindenkin. A játékosok meghatároztak az első alkalommal egy célt, amit szeretnének elérni, és mindenki elkezdett haladni a saját célja felé, ami egy hónap alatt kiváló eredmény. Az elmúlt időszakban elméleti síkon vettük át a dolgokat, átnéztük a játék célját, a különböző szerepeket (ösvényeket, illetve kinek mi a feladata egy adott mérkőzésen), az idézőket és a varázslatokat, a tárgyakat és hogy honnan tudunk tájékozódni, milyen weboldalak felkeresésével tudjuk bővíteni a tudásunkat (buildek, rúnák).

A következő időszakban az eddig átbeszélt dolgok gyakorlati alkalmazása lenne a legfontosabb, és persze a rengeteg játék, különböző meccsek tapasztalata. Ezek mellett pedig minden edzésen maradt idő a közös játékra egy csapatban vagy egymás ellen, amit mindenki nagyon szeret és élvez. Összeségében még sok munka van, de mindenki óriási tudásszomjjal várja a további edzéseket és jól érzi magát ebben a 1,5 - 2 órában, ami pozitív visszacsatolás számunkra is.

 

Várunk még 1 Gold/silver szintű top szerepkörű játékost csapatunkba.

 


Az  egyik edzésen készült képernyőfotó